SANS 10049: Food Safety Management

SANS 10049: Voedselveiligheidsbestuur

SAPAC Reporter

SANS 10049 beskryf vereistes vir voedselveiligheidsbestuurstelsels, wat veilige voedselhantering en -voorbereiding verseker. Dit is noodsaaklik vir restaurante en voedselvervaardigers.

SANS 10049: Voedselveiligheidsbestuurstelsels

Inleiding :

Beskryf vereistes vir voedselveiligheidsbestuurstelsels gebaseer op ISO 22000.

Belangrike Vereistes :

-Gevaarontleding en risikobepaling.

-Beheermaatreëls en dokumentasie.

-Naspeurbaarheids- en terugroepprosedures.

Waarom dit saak maak :

Verseker voedselveiligheid, beskerm openbare gesondheid en handelsmerkreputasie.

Hoe dit van toepassing is :

Gebruik deur voedselvervaardigers, restaurante en spyseniers.

Onlangse opdaterings :

Kan nuwe higiëne- of naspeurbaarheidspraktyke insluit.

Nakomingswenke :

Lei personeel gereeld op en werk bestuurstelsels gereeld op.

iscover SAPAC Professionals Nou


Sluit vandag nog by SAPAC-professionele persone aan

Of jy nou 'n huiseienaar , kleinsake-eienaar of groot ontwikkelaar is, SAPAC is jou strategiese bondgenoot vir die vind, bestuur en beskerming van voldoenende professionele persone . Vermy risiko's en kies ware professionele persone , ware voldoening en ware resultate .

👉 Besoek SAPAC.co.za om jou volgende diensverskaffer te vind of sluit aan by Suid-Afrika se vertroude gemeenskap van besighede, professionele persone en kontrakteurs .


Suid-Afrika Huidige Tyd (SAPAC Tyd) - 24 Uur Formaat

Suid-Afrikaanse Professionele Persone en Kontrakteurs (SAPAC) Tyd

 

DMCA.com Beskermingsstatus
Agter na voor